Solskjerming i Tromsø

ZIP-screen solskjerming norsol tromsø

Solskjerming er i vinden nå som aldri før, både innvendig og utvendig. Med modernisering i eiendomsmarkedet følger store vindusflater, og disse vindusflatene må naturligvis skjermes for å unngå høye temperaturer inne, falming av farger på møblene, inntørking av gulvet og selvsagt også innsynsbeskyttelse.

Det finnes mange forskjellige typer hus og enda flere variasjoner i smak og ønsker, noe solskjermingsbransjen etterkommer i større grad enn de fleste andre markeder. Alle solskjermingsenheter skreddersys ditt behov og ønske, og kommer i et mangfold av farger, tekstiler, størrelser og utforminger. Man kan også velge mellom manuell betjening og motorstyring på samtlige løsninger. For å si det enkelt: alle finner noe de liker innen solskjermingen.

NB: Siden er under oppbygging og er derfor noe ufullstendig og utdetaljert. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål. Vi svarer meget raskt!

Utvendig solskjerming

ZIP-screen

Screens gir deg det beste av to verdener: best mulig sol- og varmeinnslipp mens man bevarer muligheten for utsyn! Velg fra et enormt sortiment duker og konstruksjonsfarger, med tilkoblingsmuligheter for motor- og appstyring, med mer!

ZIP-screens er variant screen med en glidelåsmekanisme i sideskinnene som gjør at duken sitter strammere og tåler vindstyrker oppmot 32 m/s, så man behøver ikke være redd for å glemme screenen nede når man reiser bort en helg.

ZIP-screen solskjerming norsol tromsø
Norsol utvendig solskjerming tromsø, markise

Markise

Liker du å sitte ute, men været spiller ikke alltid helt på lag? Markiser gir deg muligheten til å sitte ute og kose deg på balkongen eller terrassen året rundt! Med syv meters bredde og inntil fire meters utslag kan man i praksis utvide bruksarealet sitt med 28 m²! Markiser kommer i utallige forskjellige tekstiler og fargekombinasjoner som passer alle og enhver.

Innvendig solskjerming

Norsol innvendig solskjerming tromsø, plisségardin

Plisségardin

Den beste løsningen for deg som ønsker innvendig solskjerming med mulighet for å hindre innsyn uten å ofre utsyn! Plisségardiner kommer med en rekke tilvalg, tekstiler og muligheter til å tilpasse seg ditt hjem og behov.

Lamellgardin

Lamellgardiner løser innvendig solskjerming på en elegant og stilfull måte. Lamellene vinkles slik at man skjermer innslipp av lyset eller innsyn, med muligheten for å likevel kunne se ut en annen retning, slik at man unngår å måtte sitte i solsteken uten å ofre følelsen av et stort og lyst rom.

Norsol innvendig solskjerming tromsø, lamellgardin
Norsol innvendig solskjerming tromsø, persienner

Persienner

En effektiv løsning som aldri går ut av stil! Med innvendige persienner får man solskjerming som ser skreddersydd ut til dine vinduskarmer. Du kan velge mellom en rekke farger og lamellbredder som best passer ditt interiør.

Rullegardin

Rullegardiner er en fantastisk rimelig og tidløs måte å skjerme for både sol og innsyn på. Enten du har vanlige husmorsvindu eller vinduer som dekker hele fasaden, vil rullegardiner være et godt alternativ. Med enkel betjening som er barnesikker og tekstiler som gir et nytt liv til hjemmet ditt, kan du ikke gjøre feil når du velger rullegardiner.

Norsol innvendig solskjerming tromsø, rullegardin